Koblet mora med «Tore på jordet»

TVNorges nye supersjekker, Lise Askvik (33), kan alt om å koble folk. Hun fant til og med en ny mann til mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sin barndom hadde TVNorge stor suksess med programmet «Reisesjekken». Nå satser kanalen igjen, men med et mer tidsriktig program med yngre deltakere, høyere tempo og interaktivitet med seerne.

Helnorsk program

«CYou» er navnet på nyskapingen, skapt av det norske tv-produksjonsselskapet Cee.tv med frontfigurer som Trygve Rønningen og tidligere TV2-sjef Finn H. Andreassen i ledelsen. Premieren på «CYou» er på TVNorge fra midten av mars. Det skal sendes ukentlig, i første omgang i 12 uker. Lise Askvik har fått jobben med å koble deltagerne i programmet sammen.

Programmet er todelt og inneholder en del interaktive elementer for seerne. Deltakerne, tre kvinner og tre menn, skal først stemme ut to av deltakerne. De fire som er igjen stemmes ut av publikum i salen. Paret som sitter igjen skal ut og reise sammen, med hvert sitt videokamera.

- Hva som så skjer er helt opp til de to, men vi håper jo at de skal finne hverandre, sier produsent Ingar Kristiansen til Dagbladet.

Nettregistrering

For å delta i tv-showet må man registrere seg på programmets nettside. Får man ikke være med i selve datingprogrammet kan man likevel forsøke å få en date, enten med deltagerne eller noen blant publikum. Under hele programmet vil nemlig kallenavnet på forskjellige publikummere dukke opp på skjermen. Ved å sende inn en SMS med personens kallenavn og sitt eget navn vil man få vite om seeren og publikummerens profil matcher hverandre. Gjør de det kan søt musikk fort oppstå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer