Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kodenavn Knallsuksess

859 000 så NRKs nye serie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): «Kodenavn Hunter» er NRKs storsatsning i 2007, og i går hadde serien premiere.

Serien har vært markedsført tungt, og det har gitt avkastning. Hele 859 000 seere fikk med seg Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner i hovedrollene.

Dramasjef i NRK, Hans Rossiné, er selvfølgelig godt fornøyd:

- «Kodenavn Hunter» er en serie vi er utrolig stolte av i NRK Drama. Det er tydelig at serien har gått rett hjem hos seerne. De fantastiske seertallene er et sterkt signal om at norsk drama er noe av det mest attraktive vi kan tilby seerne i tiden fremover, sier Rossiné i en pressemelding.

Ifølge NRK er det bare miniserien «Deadline Torp», som har hatt flere seere etter årtusenskiftet. Den serien, som også var produsert av NRK Drama, kunne skryte av 879 000 seere i snitt på sine to programmer.

Dagbladets anmelder var litt mindre begeistret:

«Generelt prates det for mye - og for sakte. Det hadde vært interessant å se serien klippet ned fra seks til fire timer. Skal man først lage action, så må det tas med i beregningen at seerne er fostret opp på den amerikanske og britiske varianten.

«Kodenavn Hunter», som altså gir seg i kast med kriminalitet over landegrensene, har sine øyeblikk av intensitet, men det veier på ingen måte opp for alle de slakke partiene.»

GODE TALL: «Kodenavn Hunter». Foto: NRK
GODE TALL: «Kodenavn Hunter». Foto: NRK Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!