Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

DEBATT

Valg 2017:

Kohn angriper egentlig Norge

Jeg kaller det fake news.

MED AGENDA: Partilederen i Alliansen mener media har en agenda. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MED AGENDA: Partilederen i Alliansen mener media har en agenda. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Meninger

EKSTERNT BIDRAG: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en kronikk mot meg og mitt parti Alliansen nylig, fyrer venstreaktivisten Ervin Kohn av sitt aller tyngste skyts, og drar både rasisme og antisemittisme-kortet, mens han ber det politiske Norge mobilisere til kamp mot vårt norskvennlige politiske parti som stiller i alle fylker til stortingsvalget 2017. Mitt opprinnelige tilsvar er på over 5000 tegn, men Dagbladet vil ikke gi meg mer plass enn 1750 tegn, til tross for at Kohns drøye artikkel strakte seg godt over 4300 tegn. Noen dyr er tydeligvis likere enn andre! Jeg kaller det fake news.

Jeg vil si noe til deg som er en del av den tause majoriteten, «folk flest», som «ikke bryr deg om politikk» fordi du er dritt lei politisk manøvrering, kompromisser, løftebrudd, løgn og rett fram antinorsk politikk fra stort sett alt og alle på Stortinget.

Min bønn til deg er dette: Ikke tro på alt du leser i avisa! Det er mye vridde falske nyheter med en agenda. Folk uten lojalitet til dette landet eller våre barnebarns framtid blir opphøyd til moralske og intellektuelle autoriteter. De er egentlig på globalistenes side, og motarbeider Norges og folkets langsiktige interesser.

Min påstand er at Kohn tar feil med vilje. Spør deg selv om Ervin Kohn har en agenda når han går i front og promoterer innvandring, integrering og assimilering som folk flest ikke ønsker. Masseinnvandringen er vår tids største utfordring, og hvis vi ikke tar tak den nå, stanser den, og reverserer den, vil landet vårt aldri igjen bli det trygge og gode Norge hvor vi selv vokste opp.

Følg med Alliansen-Norge sin Facebook-side. Der vil du få vite det Dagbladet forhindret meg i å fortelle deg om, ved å begrense tilsvarsretten min til dette korte notatet. Norge først!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!