Køkaos på knall konsert

Over 1000 billetter ble solgt til Phoenix-konserten, men bare 500 slapp inn. Folk var fly forbanna over å ikke få se popsensasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): -  Dette er bedrageri. Når Quarten selger dobbelt så mange billetter som det er plass til, er dette å lure folk, sier Peter Wivestad (25) fra Kristiansand. Han var blant de mange som ble avvist i døra - til tross for gyldig billett.

Bedrageri

Det franske bandet Phoenix er en av årets store popoverraskelser, og albumet «Alphabetical» har fått kjempekritikker. Konserten på Caledonien Hall ble utsolgt. Problemet er at arrangøren legger ut dobbelt så mange billetter for salg som det det er plass til.

-  Dette er å lure folk. Å betale over 130 kroner for en vare man ikke får, er bedrageri.

-  Jeg var på plass utenfor allerede en time før konserten, men ble avvist, sier Wivestad.

Han ble stående i kø mens bandet spilte, og slapp inn da bandet spilte siste låt.

-  Jeg har vært på Quarten i fem- seks år, og dette er det sureste jeg har opplevd. Men det er ikke første gang. Nå må Quart-ledelsen rydde opp, sier Wivestad.

Frekt og uforsvarlig

Dagbladet har vært i kontakt med en rekke personer som ikke kom inn på konserten, til tross for gyldig billett. En av dem er musikksjef Håkon Moslet i Petre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.