Koko på papiret, funksjonibel i praksis

Oslobandet Gerilja lager musikk du ikke trodde du ville høre.

Koko på papiret, funksjonibel i praksis
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Oslobandet Gerilja er i sannhet et fascinerende fenomen. Ta en tidsmaskin tilbake til 1986 og se for deg gutta som ankommer college-festen på skateboard med boomblasteren på skuldra, drikker øl fra en beer bong og digger østkyst-hiphop, store synther og metal.

På papiret er Geriljas musikalske anarkisme nesten komisk, i praksis forbløffende funksjonibel. Gjengen plukker opp Van Halens fargesprakende hardrock, bytter ut sentralstimulerende med eventyrblanding, legger inn litt spacerock og noen luftige hip hop-inspirerte beats - der har du en kombo du mest sannsynlig ikke har hørt før.

Superfengende «Animals» låter som Gorillaz møter T-Rex, mens «Elevate» gir den utskjelte AOR-rocken nytt og friskt innhold. Halsbrekkende livefavoritter som «Lightning Death» og «New Life in the Blast Zone» står seg også godt på plate.

Ikke alle sporene klarer å bryte overflaten mellom det lett eksentriske og velfungerende, men Gerilja er absolutt inne på et spor som skal bli interessant å følge her.

Koko på papiret, funksjonibel i praksis

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer