Kollapset på kjærlighetsturen

Kjærlighetsferien til New York ble meget dramatisk for TV-ungkar Max Marius Almaas (30).

På flyet til New York kollapset Max foran kjæresten Ida Mørkved (28) og resten av passasjerene. En italiensk lege om bord ble Max' redning.

To dager før finalen gikk på TVNorge orket ikke Max Marius Almaas alt hemmelighetskremmeriet rundt sin nye kjæreste og flyktet utenlands.

Sammen med sin nye kjæreste dro Max til New York med et reportasjeteam fra TV2s TV-program «God kveld, Norge!». Turen ned ble mer dramatisk enn forventet.

Illebefinnende

Hardkjøret de siste ukene og månedene hadde tatt på, og brått ble han helt hvit i ansiktet og blå på leppene. Svetten piplet fram før han besvimte i stolsetet. Og alle rundt ham ble svært bekymret.

Selvfølgelig også hans nye kjæreste, Ida Mørkved fra Steinkjer, som sammen med Max har vært nødt til å holde den ferske kjærligheten skjult for de fleste.

Flyvertinnene etterlyste over flyets høyttaleranlegg eventuelt helsepersonell om bord.

Og heldigvis satt det en italiensk lege noen rader foran Max og TV-teamet.

Legen målte både pulsen og blodtrykket, og Max ble båret inn på en hvilelugar på flyet.

Max fikk oksygenmaske og kom etter hvert såpass til hektene at han igjen kunne sette seg i passasjersetet.

På TV2

To uker etter at TV-serien «Ungkaren» er over på TVNorge, står kjæresteparet Max Marius Almaas (30) og hans utkårede Ida i kveld fram hos TV-konkurrenten TV2. I Dorthe Skappels «God kveld, Norge» forteller den tidligere ungkaren hva som virkelig skjedde etter at hans svenske forlovede kastet ringen og Max isteden endte opp som kjæresten til Steinkjer-jenta, Ida.

Max Marius Almaas er glad mediekjøret endelig er over.

- Jeg gikk frivillig inn i dette og har prøvd å stille opp på det meste så lenge serien gikk på TVNorge. Men jeg synes det er dumt dersom noen tror alt de har lest om meg disse ukene. At vi takket ja til TV2s tilbud, var rett og slett fordi vi valgte å si ja til ett av mange tilbud vi fikk, sier Max Marius.

KYSSET: Max Marius og Ida fikk en ukelang kjærlighetsferie betalt av TV2 - mot å holde munn fram til «God kveld, Norge»-sendingen i kveld. Innslaget viser alt fra romantiske middager, skøytetur i Central Park, hestetur i byens gater til sightseeing.