«Hver gang vi møtes»

- Kollega slo ned journalist

Arne Hurlen forteller om da hans verste kritiker fikk seg en på tygga. Nå avlører journalisten hva som skjedde da han ble «klinka ned».

NEI: Arne Hurlen fra Postgirobygget takket nei i åtte år før han ble med i programmet. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi fikk ganske hardt medfart i Dagbladet av en fyr som skrev, blant annet, «en høne kan legge et gullegg, men nå er det slutt». Det var totalslakt over to sider. Det svir, sa Hurlen i «Hver gang vi møtes».

I lørdagens episode av «Hver gang vi møtes» var det Postgirobyggets Arne Hurlens som skulle hedres. Der fortalte han om den krasse kritikken gruppa fikk for sitt album «Supertanker», spesielt av Dagbladet.

Hurlen sa blant annet at han holdt på å gi opp musikkarrieren, fordi det etter kritikken ikke var gøy lengre. Dagbladets anmeldelse fra 1999 hadde tittelen «Riv Postgirobygget. Nå!» og var skrevet at journalist Håkon Moslet.

- Tårer eller triumf

Under Spellemannprisen i 2007 møtte Hurlen Dagbladets kritiker. Postgirobygget var nominert for «Årets hit» med låta «Tidløs».

Hurlen hevdet i programmet at Moslet kom bort for å beklage den harde anmeldelsen fra åtte år tilbake. Før Hurlen fikk kommet til ordet ble Moslet slått ned av trommeslageren fra, det Hurlen beskriver som, «Norges feteste band».

- Det klikka for han trommeslageren og han klinka til denne journalisten. Han gikk rett i bakken, sa Hurlen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer