Kollen-festivalen klarer ikke å betale regningene

Skylder på dårlig vær og konkurrenter under Rihanna-konserten i Oslo.

INGEN SUKSESS: Rihanna leverte et sprudlende show i Holmenkollen, men foran for få publikummere. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
INGEN SUKSESS: Rihanna leverte et sprudlende show i Holmenkollen, men foran for få publikummere. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arrangørene av den nystartede festivalen i Holmenkollen kan ikke betale regningene sine, og har sendt sine kreditorer varsel om betalingsstopp. Etter at et nøyaktig regnskap er utarbeidet skal kreditorene tilbys en akkordløsning. Festivalen skylder både vaktselskap og tekniske leverandører flere millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv i dag.

Det var siste helga i juni hoppbakken hadde besøk av storstjerner som Rihanna, Kiss, Billy Idol og Noel Gallaghers High Flying Birds, men været la en demper på stemninga og ble best oppsummert av den gamle Oasis-vokalisten: Vått, kaldt og elendig.

Dermed sviktet både ølsalget og publikummet som ikke hadde kjøpt billett på forhånd.

Hadde 18 000 besøkende At VG liste-showet på Rådhusplassen og Hovefestivalen i Arendal ble flyttet til samme uke hjalp trolig heller ikke.

- Vi hadde en målsetning om å selge 20 000 billetter om dagen, men kom dessverre ikke opp i disse tallene, med cirka 18 000 besøkende på fredag og cirka 16 000 beøkende på lørdag, opplyser markedssjef Pål Jakobsen i arrangørselskapet Air Oslo til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer