Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kom igjen, Bob

Etter at hotellkongen Georg Anker-Hansen døde har det i grunnen bare blitt rot på «Hotel Cæsar».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både upstairs på styrerommet og downstairs blant betjeningen. Ninni som formuende, forsøksvis myndig enke, er en langt mindre troverdig Ninni enn den naive, hjertegode blondinen vi kjente. Også infame gamlemor Astrid og eksalkoholiker Juni blir blekere uten Georg å tekkes.

Likevel er de to damene nå seriens sterkeste, mest samlende karakterer. Og klart beste skuespillere. Ingen kan skjelve i munnvikene som hysteriske Juni Lunde.

Til og fra-kjærestene Åge og Solrun skal altså gifte seg. Forrige episode ble avsluttet med pikkoloens lille utdrikkingslag hjemme i stua. Laget tok av en smule og endte opp med at den småtufsete Åge svingte seg med en lettkledd stripper, selvsagt negresse. Da sto Solrun der med hjemmebakt kake.

Høstsesongstart, episode 296, fortsatte med Solruns surprise-utdrikking. Når damen omsider slår seg løs, begynner hun selvsagt å grafse på en politimann. Da kom Åge med lappen.

Tafatt såpestykke

Det er selvsagt synd at Solrun og Åge har så få, teite venner og dårlige parties. Men som såpeskandaler holder ikke småpinlighetene til gamlingene downstairs.

Gårsdagens episode var skuffende lite juicy. Et tafatt såpestykke. Riktignok var temperamentsbaben Alex (dama sørger fortsatt over tapet av Jens August, utrolig nok) i tottene på Juni. Ragnar hadde seg med sin unge, yogautøvende elskerinne. Og eks-tause Tove var ikke gravid med rundbrenner Thomas likevel. Det holder ikke.

Det hjalp litt at Georgs testament avslørte at arvinger født etter hans bortgang, får 150 millioner. Med Ninnis voksende mage følger kanskje omsider noen etterlengtede doser ondskap? Blir det ikke nådeløs strid av 150 millioner arvekroner, er Anker-Hansen en svært merkelig familie.

De unge, nyere såpekarakterene, Thomas, Benedicte og Knut Arne, er fortsatt nokså slappe. Superharrytassen Svein, Ninnis bror, har underholdningspotensial. Men hvor blir det av Bob?

På håret

- Bob is from a fucking other planet, forklarte Jon Poindexter som spiller «Cæsar»s nye, eksotiske sexsymbol Bob Affe, i Dagbladet i går. Reiki-healeren og skuespilleren fra Chicago, opprinnelig fra Jamaica, tror han ble valgt til rollen fordi de «basically» ønsket seg en fyr med dreadlocks. Bob, sorry, Jon, liker å rappe og strippe og sier at «Jesus er cool». Mye kan tyde på at Bob blir et forfriskende innslag.