Kom igjen, Ole Gunnar, du, jeg, Carro, Ada, Martin og Mats.

La Kobanê bli din nye arena (propagandajournalistikk).

FOR SYRIA: Fotballfolket kan du stole på (tror jeg) og nå oppfordres alle som er glad i feilpasninger, brassespark og gule kort til å støtte tidligere fotballpresident Per Ravn Omdals fotballbaneprosjekt i Syria. Det gar vi råd til. Foto: Anita Artntzen.
FOR SYRIA: Fotballfolket kan du stole på (tror jeg) og nå oppfordres alle som er glad i feilpasninger, brassespark og gule kort til å støtte tidligere fotballpresident Per Ravn Omdals fotballbaneprosjekt i Syria. Det gar vi råd til. Foto: Anita Artntzen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens, vi venter på at fri transfer president Trump skal få rødt kort og komme seg ut av det kritthvite hus, før vi settes på den evige reservebenk, er det riktig og viktig å holde hodet noenlunde kaldt og ikke tro på dem som sier at nesten alt media bedriver er fake news. Ofte handler det om å bruke sunn fornuft og tenke med hjertet, og så får han derre Keshvari patte på sine egne media fordommer ropende ut om falske nyheter til han blir grønn i trynet av egne alternative fakta. #Iran 2-FrP 0.

Derfor slå vi i dag (gammeldags propagandajournalistikk) en gjennombruddspasning for unger fra den syriske byen Kobanê. De som ikke har ei hånd å holde i, de som ikke har noen som bringer og henter fra trening, de som ikke har det en ball og ei lita bane.

I fjor tok derfor tidligere fotballpresident, Per Ravn Omdal, sammen med politiker Erling Folkvord og samfunnsviter Monika Gulmoen, et initiativ for å bygge fotballbaner i denne syriske byen. Jobben er selvsagt godt i gang, men Foreningen Fotballbane for jenter og gutter i Kobanê trenger fortsatt midler – som skal gå uavkortet til utbygging. Vi som har stort sett har råd til 26 par ski til ungene (ikke alle selvsagt) kan avse en liten skjerv. Og, kom igjen, Molde og Solskjær. Kom igjen Nils Arne, Ada, Carro, Mats og Martin. Kom igjen, Dagbladet, Josimar og VG Sport.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer