Kom ikke til åpningen av eget museum

Agnetha Fältskog prioriterte ikke sine tidligere Abba-kolleger.

DEN GANG DA: Den svenske popgruppa Abba opplevde enrom suksess på 70- og 80-tallet. Her er de sammen i 1974, da de vant Eurovision. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agneta Fältskog og Björn Ulvaeus. Foto: Chili Lindeborg Original
DEN GANG DA: Den svenske popgruppa Abba opplevde enrom suksess på 70- og 80-tallet. Her er de sammen i 1974, da de vant Eurovision. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agneta Fältskog og Björn Ulvaeus. Foto: Chili Lindeborg Original Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kveld ble det nye Abba-museet åpnet i Stockholm. Det ligger ved Djurgården i den svenske hovedstaden, og skal gi et innblikk i de fire legendenes historie.

700 personer var samlet under åpningen, men en av hovedpersonene glimret med sitt fravær. 

Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad var til stede, men deres tidligere bandkollega Agnetha Fältskog hadde reist utenlands.

- Agnetha er i London. Hun har laget ei ny plate, og skal være der i ei uke i strekk for å promotere den. Det er en utrolig dårlig timing, faktisk. Jeg mener dette kunne blitt løst på en bedre måte, sier Benny Andersson (66) til den svenske avisa Aftonbladet.

- Synd Poppgruppa gjorde enrom suksess på 70- og 80-tallet, og ifølge Wikipedia er det kun Beatles som har solgt flere album enn den svenske gruppa. Salgstallet skal være på over 360 millioner eksemplarer.

Bandet vant Eurovision i 1974 med låten «Waterloo», og er kjent for en lang rekke hits som «Dancing Queen», «Money Money Money» og «Fernando», før de ble oppløst i 1982.

Agnetha Fältskog har fortsatt sin solokarriere, og det er i forbindelse med utgivelsen av albumet «A» hun er i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer