DEBATT

Kom tilbake, Kristin Clemet!

Som fast Twitter-bruker skal jeg være den første til å innrømme at vi har gjort feil.

UVIRKELIG: Det føles så uvirkelig at en fast bidragsyter i twitterfeeden de siste ni årene skal bli mindre aktiv på dette sosiale mediet, skriver Tuftebarten. Foto: NTB Scanpix
UVIRKELIG: Det føles så uvirkelig at en fast bidragsyter i twitterfeeden de siste ni årene skal bli mindre aktiv på dette sosiale mediet, skriver Tuftebarten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Tirsdag sprakk nyheten om at Kristin Clemet ville komme til å bli mindre aktiv på Twitter. Det var Clemet selv som først meldte om dette på sin egen blogg, og det ble senere videreformidlet av Nettavisen.

Utspillet sendte naturlig nok sjokkbølger gjennom det politiske etablissementet og på sosiale medier. Clemet begrunnet påstanden med at Twitter var i ferd med å bli et ufordragelig sted fullt av hat, at folk ikke skjønte humor og ironi, og at det var for mange anonyme stemmer som mobbet navngitte samfunnsdebattanter. Hun la til at hun allerede hadde sluttet å være aktiv på Twitter for noen uker siden, men at hun fra nå av ville fortsette å være mindre aktiv på Twitter i tiden som kommer.

Det føles så uvirkelig at en fast bidragsyter i twitterfeeden de siste ni årene skal bli mindre aktiv på dette sosiale mediet. Jeg nekter å godta denne triste sortien uten kamp, og vil derfor gjøre mitt for at høyresidens skarpeste penn skal slutte å fortsette med å være mindre aktiv på Twitter.

Kristin Clemet, kom tilbake! Som fast Twitter-bruker skal jeg være den første til å innrømme at vi har gjort feil. Vi har ikke forstått humoren din. Vi har misforstått ironien din med vilje. Vi har kommet med syrligheter og hatske utfall. Men alle kan forandre seg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer