Komedie i små porsjoner på PS3

«The Office»-aktig moro på vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rat Race blir en serie episodebaserte eventyrspill for PlayStation 3, hvor handlingen foregår i et dysfunksjonelt kontor.

Super-Ego Games har røpet at de jobber med en serie episodebaserte eventyrspill for PlayStation 3. Serien har fått navnet Rat Race, og på listen over medvirkende skribenter og skuespillere finner vi folk som blant annet har jobbet med Late Night with Conan O\'Brien, My Name is Earl, Saturday Night Live, South Park og Sex and the City.

Rat Race foregår i kontorene til selskapet BiggCo. Selskapet har av en eller annen grunn tiltrukket seg de merkeligste medarbeiderne man kan tenke seg, og resultatet blir det Super-Ego Games noen ganger refererer til Rat Race som en interaktiv situasjonskomedie («sitcom»).

Selvsagt loves vi massevis av morsomme dialoger, men spillets fokus er ikke bare på samtaler mellom figurene. Du må også løse oppgaver, snike deg rundt og smuglytte på kollegene dine, stjele tingene deres og nøytralisere BiggCos mannevonde laboratorieapekatt.

Rat Race-episodene vil lanseres til vinteren, og forhåpentligvis vil de dukke opp omtrent samtidig i Europa som på det amerikanske kontinentet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer