Kometer for halv maskin

KRISTIANSAND (Dagbladet): Libido har fått både respekt og undergrunnssuksess i England det siste halvåret, men gårsdagens Quart-konsert ble ingen høydare av bergensbandet.

Libido er en av de mer interessante norske debutantene som har kommet i år. På sitt beste skriver de norske britpoperne låter som gjør at selv importfiendtlige engelskmenn blir entusiastiske.

I går var det imidlertid bare glimtvis at Libido levde opp til sitt gode rykte. Bandet virket litt utilpass på den store utendørsscenen i Bendiksbukta, og de slet med å nå fram til det tallrike publikummet - og det selv om en betydelig del av publikum ga til kjenne via håndsrekning at også de var bergensere.

Det var noe tamt over store deler av konserten. På tross av lidenskapelig vokal og et svært lekent og rytmesterkt trommespill, ble det bare sjelden den intensiteten over konserten som man hadde håpet på.
Kanskje var bandet litt satt ut etter de mange forsinkelsene fredag kveld, kanskje var det andre grunner, men Libido framsto uansett ikke som det livebandet man hadde forventet seg.