Komikere mot vold og rasisme

Med humor skal vondt fordrives. Landets fremste stå opp-komikere samler seg i kampen mot fordommer og vold.

Bak arrangementet står utestedet Smuget og Komikerbyrået Villspor. - Tanken bak «Komikere mot vold og rasisme» er at vi som komikere har synspunkter på det som skjer i samfunnet. Dette er vår måte å si at vi synes det er for ille, det som har skjedd nå. Og humor er våpenet vi kan vise vår avsky med, sier Roar Stengrimsen i Villspor.

På Smugets scene i kveld blir det trangt om plassen. Hele humor-eliten er væpnet til tenna med slagferdige replikker som vil skamslå fordommene våre. Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Jon Skolmen, Are Kalvø, Anne-Kat. Hærland, Zahid Ali, Lisa Tønne, Tommy Steine, Lisa Tønne, Dora Thorhallsdottir og flere kommer. Trude Mette Iversen, kjent fra showet «Ka fan e galt med å være sexsymbol?», skal guide publikum gjennom kvelden.

Inntektene fra kveldens forestilling går til Holmlia fritidsklubb/senter. Der skal pengene øremerkes et kulturfond til minne om Benjamin Hermansen. - Vi ønsker at dette arrangementet skal gi en effekt. At det skal bli en «jeg bryr meg-stafettpinne» som Holmlia Fritidsklubb vil ta opp. Først og fremst ønsker vi at pengene skal gå til kulturelle arrangementer, som det generelt blir satt av for lite midler til, forteller Stengrimsen.

Sjelden er så mange komikere samlet på èn scene med et så viktig budskap. For å få med deg mer informasjon om den unike forestillingen kan du besøke Smugets hjemmeside.