DEFINERTE OG UTVIKLET HUMOREN: Monty Python kommer sammen, skriver The Sun. Bildet er fra «Life of Brian» fra 1979. Bak: Eric Idle. Foran fra venstre: Michael Palin, John Cleese, Graham Chapman, Terry Gilliam og Terry Jones. Foto fra filmen
DEFINERTE OG UTVIKLET HUMOREN: Monty Python kommer sammen, skriver The Sun. Bildet er fra «Life of Brian» fra 1979. Bak: Eric Idle. Foran fra venstre: Michael Palin, John Cleese, Graham Chapman, Terry Gilliam og Terry Jones. Foto fra filmenVis mer

Komikongene i Monty Python skal gjenforenes

Har kalt inn til pressekonferanse.

Det er The Sun som skriver dette.

Medlemmene i humorgruppa har kalt inn til pressekonferanse torsdag 21. november.

Rører på seg igjen Middelaldrende, og vel så det, er de blitt: Eric Idle, Terry Jones, John Cleese, Terry Gilliam og Michael Palin. De er de gjenlevende Monty Python-gutta som rører på seg igjen.

I pressemeldingen står det ikke noe om hva humorgjengen skal offentliggjøre.

Men The Sun mener å vite hva som er i gjære: at de for første gang på en mannsalder skal opptre sammen igjen. Hvis det medfører riktighet, er det en stor nyhet og intet mindre enn en begivenhet. Monty Python regnes som den største komigruppa de siste 50 åra.

Like store som Beatles Det er nøyaktig 30 år siden humorgruppa opptrådte sammen, skriver Filter. Sist gang humorgruppas medlemmer jobbet sammen, var i «Monty Pythons The Meaning of Life» fra 1983. Fem år senere døde Graham Chapman av kreft.

Ryktene om gjenforening har florert i mange år.

Det er blitt sagt om Monty Python at de som gruppa hadde samme flytelse på komedie som The Beatles hadde på musikken. Gjengen har sammen og hver for seg har gjort tv, teater, sceneshow, plater og spill - men mest kjent for folk flest er de for filmen «Life of Brian» fra 1979.

Tv-serien «Monty Python's Flying Circus» ble sendt på BBC mellom 1969 og 1974, flyttet grensene for hva som var ansett som akseptabelt den gang, både innen stil og innhold.