Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Komikonger lager tv-serie

Farrelly-brødrene samarbeider med «Friends»-bakmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Farrelly-brødrene står bak kassasuksesser som «Dum og dummere», «Alle elsker Mary» og «Shallow Hal».

Nå skal de utvikle en amerikansk versjon av BBC-serien «I\'m With Stupid», i samarbeid med tekstforfatter Wil Calhoun («Friends»). Med på laget får de også produsent Ben Silverman, som for tiden nyter stor suksess med komiserien «Ugly Betty», melder Variety.

Tv-selskapet NBC har gitt grønt lys for en pilot av serien, som handler om handikappede Paul. Han blir venn med hjemløse Sheldon, som han får til å flytte inn til seg på et hjem for bevegelseshemmede.

Dette er ikke første gangen Farrelly-brødrene prøver seg på tv (tidligere forsøk inkluderer Fox-piloten «Why Blitt?»). Tv-serien betyr imidlertid ikke noen lang pause fra filmskaping - blant de kommende filmprosjektene til brødrene er «The Seven Day Itch» med blant andre Ben Stiller på rollelista.

Les mer i Dagbladet.nos filmbase:

Peter Farrelly

Bobby Farrelly

Ben Stiller

LAGER TV-SERIE: Peter og Bobby Farrelly gjør som en rekke andre filmskapere har gjort de seneste par årene - de utvikler en tv-serie. Foto: SCANPIX/REUTERS
LAGER TV-SERIE: Peter og Bobby Farrelly gjør som en rekke andre filmskapere har gjort de seneste par årene - de utvikler en tv-serie. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer