Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kommer Blu-ray til Xbox 360?

Microsoft-topp med uklar påstand.

HVA SNAKKER HAN OM? Microsoft-topp Steve Ballmer sier at det kommer Blu-ray til Xbox 360. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/SCANPIX
HVA SNAKKER HAN OM? Microsoft-topp Steve Ballmer sier at det kommer Blu-ray til Xbox 360. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/SCANPIX Vis mer

|||Da Xbox 360 ble lansert var det HD-DVD som var formatet Microsoft ønsket å fokusere på, og maskinen fikk tilbehør som lot den spille filmer i HD-DVD-format.

Nå er dette formatet så godt som dødt, og det virker som Blu-ray (som PS3 alltid har hatt støtte for) blir de kommende årenes diskformat.

I et intervju med Gizmodo ble Microsoft-topp Steve Ballmer spurt om Xbox 360 kom til å få Blu-ray-støtte i fremtiden. Her er svaret han ga:

- Vel, jeg vet ikke om vi trenger å putte Blu-ray i konsollen. Du kommer til å få kjøpe Blu-ray-stasjoner som tilbehør.

Gizmodo tok så kontakt med Microsofts PR-avdeling for å få bekreftet eller avkreftet Ballmers Blu-ray-kommentar.

— Vår kommende løsning for video i Blu-ray-kvalitet på en Xbox 360 er Zune Video og 1080p instant-on HD streaming, som kommer til høsten. Vi er ikke klare til å kommentere våre fremtidige planer.

Som Gizmodo påpeker er det sannsynlig at Microsoft hadde kommet med en enkel avkreftelse om de ikke hadde noen tanker om Blu-ray-stasjon som tilbehør til Xbox 360, men det at de eventuelt vurderer det betyr heller ikke at de nødvendigvis kommer med en slik løsning.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling