Kommer det et nytt «Gabriel Knight»-spill?

Møt ukas spillveteran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 1993 DUKKET det opp et eventyrspill fra Sierra On-Line som skilte seg ut fra andre spill fra selskapet — men også i sjangeren forøvrig.

I «Gabriel Knight: Sins of the Fathers», som mange trekker fram som sin eventyrspillfavoritt, møtte vi bokhandleren Gabriel Knight. Han opplever verken stor suksess på butikkfronten eller som forfatter av grøsserromaner.

GABRIEL BLIR oppslukt av en pågående drapssak i hjembyen New Orleans, og blir brått dratt inn i en sak som involverer store doser okkultisme og voodoo.

Det skal vise seg at Gabriel er en schattenjäger, en skyggejeger, en evne til å jage overnaturlig ondskap arvet fra Gabriels forfedre. Huttetu.

SPILLSERIENS skaper Jane Jensen beveget seg (noen vil si dessverre) vekk fra de vakre håndmalte bakgrunnene i førstespillet til henholdsvis videobruk i «The Beast Within» (1995) og 3d-animasjon i «Blood of the Sacred, Blood of the Damned» (1999).

Jensen har siden det skrevet en roman om Gabriel, men siden det har det vært helt stille fra den fronten.

Da vi møtte henne forrige uke fortalte hun at hun gjerne skulle lage et spill nummer fire, men at rettighetene er «i limbo» etter oppløsningen av Sierra. Men hun ville ikke utelukke at det kunne skje ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer