J.K Rowling om Humlesnurrs legning i «Fabeldyr»

Kommer Humlesnurr ut av skapet?

J.K Rowling hinter om at Humlesnurrs seksuelle legning vil bli tema i de kommende «Fabeldyr»-filmene. 

UNG HUMLESNURR: Ifølge «Harry Potter» og «Fabeldyr og hvor de er å finne»-forfatter J.K Rowling, kommer vi til å treffe en ung Humlesnurr i «Fabeldyr»-filmene.  Foto: Reuters
UNG HUMLESNURR: Ifølge «Harry Potter» og «Fabeldyr og hvor de er å finne»-forfatter J.K Rowling, kommer vi til å treffe en ung Humlesnurr i «Fabeldyr»-filmene.  Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I Harry Potter-spin-off-filmen, «Fabeldyr og hvor de er å finne», som har norgespremiere denne uka, handler det om Salamander Fisles (Newt Scamander) som reiser for å oppdage fantastiske fabeldyr.

Filmatiseringen omtales som en «utvidelse» av Harry Potters trolldomsverden. Handlingen er satt til 70 år før leserne møter Harry Potter for første gang.

Filmen er basert på boka som kom i 2001, og var da en av skolebøkene til Harry Potter og de andre på Galtvort. Salamander Fisles er hovedpersonen i Harry Potters skolebøker fra «Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom».

Trollmann ut av skapet?

Det har lenge vært kjent at trollmannen Humlesnurr er homofil, noe forfatter J.K Rowling gikk ut med allerede i 2007.

Det er tidligere røpet at Humlesnurr kommer til å dukke opp i den andre «Fabeldyr»-filmen. Under en pressekonferanse i New York i forrige uke fikk Rowling, ifølge Huffington Post, spørsmål om den framtidige rektoren på Galtworth kommer til å være åpent homofil.

J.K Rowling svarte ikke direkte på spørsmålet, men svaret kan tyde på at Humlesnurrs seksuelle legning kommer til å bli et tema.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer