Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kommisjonen

DVD: En kraftig bombe eksploderer i Stockholm sentrum. 1500 mennesker dør og hundrevis blir skadd. Hvordan skal regjeringen svare på terroren? Statsministeren oppretter en kommisjon som skal takle situasjonen. Vi følger arbeidet fra dag til dag. Pilotepisoden til denne svenske tv-serien er suveren, full av spenning, drama, dilemmaer og intensitet. Den flater litt ut i de neste tre episodene, men holder interessen. Serien er vellagd, velspilt og viktig. På en troverdig måte griper den direkte inn i dagens internasjonale konflikter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling