Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kommune møkk lei av Angelina-rykter

Bryllup i helga?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Skal Brad Pitt og Angelina Jolie gifte seg ved idylliske Comosjøen i Italia til helgen?

Ja, hevder en rekke mer eller mindre pålitelige amerikanske og britiske kjendismedier. Noe som har gjort telefonen til Guiseppe Salvioni rødglødende. Salvioni er pressetalsmann for kommunen Cernobbio, og tar sukkende imot en telefon fra Dagbladet.no.

- Pressen ringer fra Paris. Pressen ringer fra New York. Og nå ringer pressen fra Oslo? Dette har gått for langt. Dette var et lite snøfnugg. Nå har det blitt et snøras - en katastrofe, fortviler han.

Orker ikke mer

Byen hans har vært hjemsøkt av rykter siden de første historiene om at «Brangelina» har valgt seg ut Cernobbio for det som garantert ville blitt årets kjendisbryllup.

Det idylliske hotellet Villa d\'Este har ifølge kjendispressen blitt pekt ut for å huse gigantarrangementet, og valget av sted ble utløst av at George Clooney har sitt feriehus i området.

Clooney har selv ertet pressen med ryktene om at de to skal gifte seg i området. Han hadde til og med planlagt å arrangere et falskt bryllup på verandaen for å tulle med kjendisfotografene som flyr i helikopter over huset hans.

Det er svært vanskelig å stoppe denne typen rykter når en konkret by blir nevnt i forbindelse med to av verdens største kjendiser.

FORFULGT: Kjendispressen jager Angelina Jolie og Brad Pitt. Nå har det også gått ut over en liten, italiensk by. FOTO: SCANPIX/EPA
FORFULGT: Kjendispressen jager Angelina Jolie og Brad Pitt. Nå har det også gått ut over en liten, italiensk by. FOTO: SCANPIX/EPA Vis mer

Men nå har det gått for langt, mener Salvioni.

- Vær så snill å ikke ring meg hele tiden. Jeg orker snart ikke mer, ber han.

Rykteflom i byen

Også ryktene i lokalmiljøet er mange og detaljerte, opplyser Dagbladet.nos velinformerte kilde i området.

 • Bryllupet skal være borgelig, og de to skal vies i en «Lucia» - en eldgammel robåttype som er svært vanlig i området.
 • Paret skal vies av Cernobbios kvinnelige ordfører.
 • Hele følget skal innlosjeres i luksushotellet Villa d\'Este, og vielsen skal foregå i bukten rett utenfor.
 • Bryllupet skal skje førstkommende lørdag.

  Salvioni opplyser at ingen har bedt ordføreren om å vie noen denne helgen, og at Villa d\'Este ikke er fullbooket av amerikanske kjendiser. Men han kan likevel ikke helt utelukke at det faktisk kommer til å bli et bryllup.

  - Nei, reglene tillater at et bryllup med under 49 gjester kan skje på særdeles kort varsel - til og med samme dagen som paret kommer til byen. I dette tilfellet ville vi nok bedt om litt mer tid, siden en del dokumenter nok måtte blitt oversatt til italiensk. Og vi har - som sagt - ikke hørt noe. Så jeg tviler, sier Salvioni.

  Jean Salvadore - PR-sjef ved Villa d\'Este - bekrefter overfor Dagbladet.no at ingen ved navn Pitt eller Jolie har varslet ankomst ved deres hotell.

  - Men jeg vil gjerne få takke dere journalister. Vi har aldri fått så mye publisitet før, uten å løfte en finger.

HER SKAL DET SKJE: Ifølge ryktene i kjendispressen er det i denne fjorden bryllupet skal være.
LUKSUS: Villa d\'Este er et av verdens mest luksuriøse hoteller.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!