Kompiser og konkurrenter

Trung Toan Tong er blitt litt av en mediefavoritt. Men selv tror han at romkamerat og puljerival Glenn Magne Elvik vinner hele Idol.

Sammen med åtte andre Idol-konkurrenter skal de to i kveld kjempe om to ledige finaleplasser.

- Jeg hadde uflaks som kom i pulje med Glenn. Jeg er fortsatt like sikker på at han kommer til å vinne hele greia. Faktisk er jeg blitt enda mer sikker de siste dagene, etter at TV2 innkvarterte oss på samme hotellrom. Glenn er en vinnertype med en sinnssykt sterk stemme, skryter Trung.

- Du sjøl, da?

- Jeg har fått mye PR i media. Det er andre og mer ukjente folk i pulja som vil sjokkere TV-seerne. Det blir tøft. Men jeg håper å gå videre sammen med Glenn, sier Trung, som fylte 17 år på tirsdag.

Glenn Magne Elvik (23) torde ikke melde seg på Idol i fjor.

- Jeg måtte love vennene mine å stille dersom det ble et nytt Idol. Og her er jeg. På audition var jeg vanvittig nervøs, sier Glenn, som måtte be juryen om å få starte på nytt hele fire ganger. Men han kom seg videre. Hvorfor?

- På grunn av kraften og styrken i stemmen min, sier Glenn, som er karaokevert på utestedet Rockwood på Strømmen. Der vil ansatte og gjester i kveld samle seg for å heie. Og sikkert ringe inn og stemme på lokalfavoritten.

- Dersom jeg går videre, blir det min første seier siden jeg vant en karaokekonkurranse på danskebåten for mange år siden, ler Glenn.

LEKNE DAGEN FØR DAGEN: Romkameratene Trung (t.v.) og Glenn er de to kanskje største forhåndsfavorittene i kveldens «Idol». I går ettermiddag var de bare tøysete og ikke nervøse i det hele tatt.