Ny jobb: Regissørduoen Espen Sandberg og Joachim Rønning sier fra seg regijobben i storfilmen «Beatles», men skal fortsette i prosjektet som produsenter. Foto: AP / Scanpix
Ny jobb: Regissørduoen Espen Sandberg og Joachim Rønning sier fra seg regijobben i storfilmen «Beatles», men skal fortsette i prosjektet som produsenter. Foto: AP / Scanpix Vis mer

«Kon-Tiki»-gutta sier fra seg regien av «Beatles»

Hollywood lokker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Filmatiseringen av Lars Saabye Christensens oppvekstroman «Beatles» skulle etter planen regisseres av Joachim Rønning og Espen Sandberg, duoen bak «Kon-Tiki» og «Max Manus».

Hollywood kaller Men til tross for at innspillingene skal begynne i sommer og castingprosessen er så godt som unnagjort, blir det nå ny regissør på filmprosjektet.

VG skriver i dag at Rønning og Sandberg har fått flere filmtilbud fra Hollywood etter suksessen med «Kon-Tiki», og at de derfor har blitt nødt til å overlate registolen til noen andre.

- Vi har vært involvert i prosjektet i fem år, og det har tatt litt lengre tid å få det på beina enn vi trodde. Og så har det skjedd ting i mellomtida som de fleste vet med Golden Globe og Oscar-nominasjon. Det har ført til at vi har vært mye borte, vi har vært i Los Angeles nesten hele 2013, sier Rønning til VG.

Dansk regi Og det er danske Peter Flinth som har fått jobben med å styre regien av «Beatles». Han har blant annet laget filmene om «Arn — Tempelridderen», og filmatiseringa av Liza Marklund-thrilleren «Nobels Testamente».

Men «Kon-Tiki»-gutta er likevel ikke helt ute av prosjektet og skal fungere som produsenter.

- Vi føler helt klart klar «Beatles» som vår film. Vi er hundre prosent involvert og vil fortsatt være det, sier de til VG.  

De to har stadig vekk dukket opp som mulige navn i flere Hollywood-filmer, senest sist uke da nettstedet Deadline.com meldte at de var høyaktuelle til «Pirates of The Carribean 5». De to bekrefter i dag overfor avisa at det stemmer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer