«Kon-Tiki»-regissørene og Johnny Depp?

Ryktes å være aktuelle for gigafilmen «Pirates of the Caribbean 5».

RØNNING, SANDBERG OG...JOHNNY DEPP?: Det amerikanske filmnettstedet Deadline skriver at «Kon-Tiki»-regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning ryktes å være aktuelle for storfilmen «Pirates of the Caribbean 5». Foto: NTB Scanpix
RØNNING, SANDBERG OG...JOHNNY DEPP?: Det amerikanske filmnettstedet Deadline skriver at «Kon-Tiki»-regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning ryktes å være aktuelle for storfilmen «Pirates of the Caribbean 5». Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): De norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg høstet stor internasjonal oppmerksomhet da deres «Kon-Tiki» ble Oscar-nominert i januar i år.

«Kon-Tiki»-gutta og Johnny? Det ble ingen statuett, men det ser ikke ut til å ha satt noen stopper på regissørduoens Hollywood-karriere.

Nå vil nemlig det amerikanske filmnettstedet Deadline ha det til at Rønning og Sandberg er blant de aktuelle for gigafilmen «Pirates of the Caribbean 5».

«Den hotte nye kandidaten er «Kon-Tiki»s regissørteam med Joachim Rønning og Espen Sandberg, som nettopp gikk ut av filmen «Spectral»: og jeg hører også at det snakkes om «Snow White And The Huntsman»-regissør Rupert Sanders. «Kon-Tiki»-gutta er de navnene jeg hører oftest, men ingen tilbud er gitt og det vil nok være et par møter til før noe som det vil skje», skriver de.

Navn om få uker Hovedrolleinnehaveren i de fire foregående «Pirates of the Caribbean»-filmene er som mange vet Hollywood-stjerna Johnny Depp (49).

Depp er ifølge Deadline med på å bestemme hvem de neste «Pirates»-regissørene vil bli, sammen med produsent Jerry Bruckheimer.

Filmnettstedet skriver at filmproduksjonen er lagt til sent i år eller tidlig neste år, men at regissøren vil være på plass innen få uker.

Den forrige piratfilmen «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» ble regissert av Rob Marshall, og dro ifølge Deadline inn over én milliard dollar i inntekter.