PÅ RØD LØPER: «Kon-Tiki»-skuespiller Tobias Santelmann (32) ladet opp til Oscar med kjæresten på Moods of Norways Oscar-fest.
PÅ RØD LØPER: «Kon-Tiki»-skuespiller Tobias Santelmann (32) ladet opp til Oscar med kjæresten på Moods of Norways Oscar-fest.Vis mer

«Kon-Tiki»-Tobias viste fram kjæresten for første gang på Oscar-fest

- Han er jo verdens fineste mann.

LOS ANGELES (Dagbladet): Da «Kon-Tiki»-skuespiller Tobias Santelmann (32) dukket opp på Moods of Norways før-oscarfest i Beverly Hills i natt, var det første gang han viste fram kjæresten Jennifer Bråthen (35) for allmuen.

Santelmann var ikke veldig snakkesalig om forholdet, men motejournalisten Bråthen svarte slik da Dagbladet spurte om hvordan det var å spasere opp den røde løperen, arm i arm med kjæresten.

- Han er jo verdens fineste mann, så det var veldig fint.

Kjendistungt I tillegg til Santelmann og «Kon-Tiki»-gutta, vrimlet det kjendiser inn i butikken til Moods of Norway-grunderne Peder Børresen og Simen Staalnacke. Både skuespilleren Dolph Lundgren, Sandra Lyng Haugen, Hadia Tajik, Harald Zwart, Ray Kay og Tommy Wirkola var også til stede på festen kvelden før det avgjøres hvem som får hvilke Oscar-priser i Hollywoods Dolby Theatre.

Selv om actionhelten Lundgren liker filmer hvor han får ta av seg på overkroppen, røpet han med ei vaffelkake i hånden at han ikke fått sett den norske Oscar-kandidaten.

TIKI-BLANK: Men Dolph Lundgren syntes den norske Oscar-kandidaten høres «kul som faen» ut. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
TIKI-BLANK: Men Dolph Lundgren syntes den norske Oscar-kandidaten høres «kul som faen» ut. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer

- Hva slags film er det? Det er en spillefilm, ja? Den høres «kul som faen» ut. Og siden de var på en flåte, så ble de vel brun som faen også, sier muskelbunten.

Vaffel-Lyng Vaflene som Lundgren og de andre gjestene konsumerte i natt, var blant annet laget av Sandra Lyng Haugen. Hun var ikke sen med å kaste på seg forkleet og hjelpe til med stekingen da hun ankom festen.

- Jeg måtte jo bidra litt, forklarer hun.

VAFFELVENNER: Sandra Lyng Haugen og Ida Thaulow
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
VAFFELVENNER: Sandra Lyng Haugen og Ida Thaulow Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer

Til pressen som tok bilder av vaffelseansen fortalte Lyng Haugen «at hun hjalp mor», men det var altså ikke hennes biologiske opphav som fungerte som vaffelkakekamerat.

- Jeg kaller henne mamma. Hun er min «Los Angeles-mamma», sier Lyng Haugen om reservemammaen Ida Thaulow.

ESTLIGHETER: Hele Kon-Tiki-delegasjonen var på fest hos Moods of Norway i Los Angeles i forkant av oscarutdelingen søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
ESTLIGHETER: Hele Kon-Tiki-delegasjonen var på fest hos Moods of Norway i Los Angeles i forkant av oscarutdelingen søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer