Kona til redaktøren er blant landets mest sexy

Ifølge Side2s kåring.

NORGES 15. MEST SEXY: Kjersti Løken Stavrum endte på 16. plass på Side2s kåring av landets mest sexy kvinner. Den 40 år gamle redaktøren er kona til sjefen til journalistene i Side2.
NORGES 15. MEST SEXY: Kjersti Løken Stavrum endte på 16. plass på Side2s kåring av landets mest sexy kvinner. Den 40 år gamle redaktøren er kona til sjefen til journalistene i Side2.Vis mer

||| (Dagbladet.no): I forrige uke kåret Side 2 landets mest sexy kvinner og menn. Det er vel noen år siden slike kåringer kunne karakteriseres som oppsiktsvekkende, men nettsiden utmerker seg med i hvert fall ett originalt valg.

På 16. plass troner nemlig Kjersti Løken Stavrum (40), kona til Nettavisens - og dermed også Side2s - redaktør Gunnar Stavrum (47). Kjersti Løken Stavrum er til daglig featureredaktør i Aftenposten.

Overfor Journalisten avviser imidlertid Side 2-redaktør Gaute Tyssebotn alle antydninger om korrupsjon og skittent spill.

- Jeg synes det var veldig festlig, jeg vet ikke hvorfor hun ikke skulle vært med, sier Tyssebotn.

- Klar juryfeil
Noen jury er ikke oppgitt i forbindelse med kåringen, men Tyssebotn opplyser til Journalisten at stemmeberettigede er nåværende og tidligere ansatte i Nettavisen.

16. plassen til Løken Stavrum gjør at hun plasserer seg foran damer som Kathrine Sørland, Eva Weel Skram, Marte Stokstad og Mira Craig.

- Smak er subjektivt, jeg forholder meg til listen fra questbacken. Det kunne aldri falt meg inn å fjerne henne fra lista. Jeg synes det bare er morsomt, jeg synes det er veldig morsomt, sier Tyssebotn.

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum understreker først og fremst at han ikke har hatt noe som helst med kåringen å gjøre.

- Dernest vil jeg gjerne klargjøre at min kones plassering på lista er en klar juryfeil. Hun skulle selvsagt ha tronet helt øverst, sier en munter Stavrum til Dagbladet.no.

Tror ikke på smisk
Han tror heller ikke konas høye plassering på lista er et forsøk på smisk fra ansatte, som i likhet med resten av Medie-Norge bekymrer seg over de dårlige tidene.

- I så fall burde vel strengt tatt jeg vært på lista over Norges mest sexy menn. Jeg har dessverre ingen forhåpninger om at det kommer til å skje med det første, sier Stavrum til Dagbladet.no.

Kjersti Løken Stavrum har tidligere vært sjefredaktør i KK, og har vært fast paneldeltaker i Studio 5 på kanalen FEM.

Ekteparet ble sammen etter tilfeldig å ha truffet på hverandre fire ganger i løpet av fotball-VM i USA i 1994.

EN FEIL: Redaktør Gunnar Stavrum velger å se humoristisk på saken, og hevder konas plassering skyldes en klar juryfeil. FOTO: SCANPIX
EN FEIL: Redaktør Gunnar Stavrum velger å se humoristisk på saken, og hevder konas plassering skyldes en klar juryfeil. FOTO: SCANPIX Vis mer