Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kona våker over Horst Tappert

BERLIN (Dagbladet): Horst Tappert er alvorlig syk. Hans kone har nå flyttet inn på sykehuset for å kunne sitte ved senga hans døgnet rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I påsken ble «Derrick» overflyttet til intensivavdelingen, da han under et rutineopphold på grunn av sukkersyke fikk bronkitt med høy feber. I forrige uke ble det meldt at han hadde kommet seg over den kritiske fasen. Men nå skriver tysk presse at 75-åringen stadig svever mellom liv og død. En hardnakket lungebetennelse kan hurtig gi komplikasjoner i kombinasjon med detektimeheltens sukkersyke.

- Ingen vet når min mann eventuelt kommer seg på beina igjen. Vi må bare håpe og ha tålmodighet, sier Ursula Tappert (73) til avisa Bild am Sonntag.

Like før påske gjorde Tappert seg ferdig med innspillingen av filmen «Kardinalen», der han har hovedrollen. Mange opptak fant sted i kalde kirker og dette skal være årsaken til at han pådro seg en forkjølelse som seinere har utviklet seg.

- Hvis jeg hadde visst at arbeidet ville bli så anstrengende, hadde jeg aldri tatt på meg jobben, uttalte Horst Tappert selv før påske. Da hadde han allerede fått utsatt arbeidet med en krimfilm som skulle gjennomføres i Thailand i disse dager.

- Nå må kona og jeg komme oss til hytta vår i Norge og få et par måneders fred og ro, sa Tappert.

Men foreløpig må han pent bli hvor han er, mens han drømmer om ferie på Hamarøy.

FORVERRET: Tilstanden til Horst Tappert er blitt verre igjen etter påsken. Na kjemper han for sitt liv.