Kondom-bud

Når nøden er størst, er hjelpen nærmest.

(Dagbladet.no) Skrekkscenario: Du har nettopp hatt en vellykket kveld på byen, faktisk så vellykket at du ikke behøvde å dra alene hjem. Du og kveldens utkårede har kommet dere innenfor døra, kyssene blir hetere og målet synes nær når dere plutselig oppdager - skrekk og gru - at dere har glemt å kjøpe kondom.

De som kjenner seg igjen i denne beskrivelsen behøver ikke fortvile mye lengre. I alle fall ikke hvis de bor i Zürich, hvor en onlinebutikk nå tilbyr kondomlevering på døra med sykkelbud.

Vanskelig ventetid

Det er en kjent sak at kondomleverandører sliter med en vanskelig kundekrets. De har antakeligvis næringslivets mest utålmodige kunder, og ikke alle er like utholdne. Leveringstid er alfa og omega, og denne butikken garanterer dong på døra innen 30 minutter.

- Ventetiden passer perfekt for et glass champagne og et herlig forspill, foreslår kundeansvarlig Claudia Jasiello.

I lystens hete kan likevel 30 minutter virke som en 40 år lang ørkenvandring, og Jasiello sier ingenting om hva som skjer dersom leveringstiden for den dyrebare latexen ikke overholdes, eller om firmaet påtar seg ansvaret for kunder som ikke holdt ut ventetida lenger.

Diskresjon

Uansett skal kundene ikke behøve å bekymre seg for om den nysgjerrige nabokona får med seg deres nattlige aktiviteter.

- Sykkelbudene våre er svært diskrete, lover Jasiello.

Norsk gummi

I noen uker i sommer kunne yre nordmenn nyte godt av et liknende tilbud, da kondomprodusenten RFSU gjennomførte sin årlige sommerkampanje. Den dårlige nyheten var at kundene kunne risikere at kondompakka kom fram først neste dag. Det passer nok best for kunder som liker å planlegge kjærlighetslivet med kalender, og ikke for de mer spontane byløvene.

På med lue i fremmed stue

Kondom er in, men det finnes fortsatt gummi-motstandere. Er karamell-med-papiret-på en del av vokabularet ditt? Ta en titt på nettsidene til utekontakten for nye sjekkereplikker.

DONG PÅ DØRA: Spontane og yre byløver utgjør et godt marked for kondomleverandører. Her kjører daglig leder i RFSU Tone Berit Lintho ut den dyrebare gummien.
KLEDD FOR ANLEDNINGEN: Med slikt undertøy er du godt utrustet.