Konfronterer forholdsryktene med Märtha Louise

- Det påvirket oss kanskje mer enn vi skjønte akkurat da, skriver Elisabeth Nordeng om ryktene om et kjærlighetsforhold med Märtha Louise.

SAMMEN: Under lanseringen av boka «Sensititive barn» i 2018. Men allerede da hadde venninneforholdet mellom Märtha Louise og Elisabeth Nordeng begynt å skrante, forteller Nordeng i ny bok. Foto: Jørn H. Moen
SAMMEN: Under lanseringen av boka «Sensititive barn» i 2018. Men allerede da hadde venninneforholdet mellom Märtha Louise og Elisabeth Nordeng begynt å skrante, forteller Nordeng i ny bok. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2019 hadde Märtha Louise og Elisabeth Nordeng siste undervisningsdag i firmaet Soulspring - bedre kjent «Engleskolen», etter tolv år sammen.

Nå forteller Elisabeth Nordeng om bruddet med Märtha Louise, i sin nye bok «50 under fullmånen», utgitt på Kagge forlag.

Boka beskrives av forlaget som «en livsbejaende inspirasjonsbok for kvinner midt i livet, der hun forteller om å bli sjefen i sitt eget liv.» Det var VG som først omtalte boka.

I boka skriver Nordeng at hun gruer seg til å fortelle om forholdet til Märtha Louise, men at hun ikke kommer utenom det:

«Da jeg begynte på boka, hadde jeg ikke lyst til å sette ord på noe av dette. Men jeg vet jo at det ikke er noen vei utenom. Uten min relasjon til Märtha ville du sannsynligvis aldri hørt om meg, og mitt liv ville også vært helt annerledes uten de tolv årene med en partner fra kongefamilien,» skriver hun.

Hun beskriver både hvordan de to møttes og oppstarten på Engleskolen, hvordan de to utfylte hverandre, og at de ble både forretningspartnere og nære venninner.

- Usanne rykter florerte

Men etter mange år kjente Nordeng at noe var i endring mellom de to. Det var på denne tida at ryktene begynte å svirre, skriver Nordeng:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer