<strong>BOK FRA KONG KEV:</strong> Kevin Keegan utviklet seg til en liten legende i Liverpool og engelsk fotball. Nå er han ute med bok om sitt liv og vi har ikke brukt tittelen ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN fordi den er velbrukt - og meget god, selvsagt. Foto: NTB Scanpix
BOK FRA KONG KEV: Kevin Keegan utviklet seg til en liten legende i Liverpool og engelsk fotball. Nå er han ute med bok om sitt liv og vi har ikke brukt tittelen ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN fordi den er velbrukt - og meget god, selvsagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

JAN SWENSSON LESER SPILLET FOR DAGBLADET:

KONG KEV AV LIVERPOOL, Hamburg, Newcastle og golf

Kevin Keegan ko fra trange kår og ble den store

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å fortape seg i fotballnostalgi nå for tida. Det er så mye vill pengebruk og monkey business i moderne fotball at det frister mer å blåse av kampen og heller konsentrere seg om gamle helter fra den gangen gressmattene var gråsprengte og gebisset ble lagt igjen i garderoben.

Det engelske bokmarkedet gjør det heldigvis lett å dyrke denne interessen. Der borte har snart alle som en eller annen gang har snørt på seg fotballsko med skruknotter skrevet bok. Peter Marinello, Matthew Le Tissier, eller for den saks skyld Peter Crouch … lista over engelske fotballbiografier er like lang som et utspill fra Geir Karlsen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer