BOK FRA KONG KEV: Kevin Keegan utviklet seg til en liten legende i Liverpool og engelsk fotball. Nå er han ute med bok om sitt liv og vi har ikke brukt tittelen ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN fordi den er velbrukt - og meget god, selvsagt. Foto: NTB Scanpix
BOK FRA KONG KEV: Kevin Keegan utviklet seg til en liten legende i Liverpool og engelsk fotball. Nå er han ute med bok om sitt liv og vi har ikke brukt tittelen ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN fordi den er velbrukt - og meget god, selvsagt. Foto: NTB ScanpixVis mer

JAN SWENSSON LESER SPILLET FOR DAGBLADET:

KONG KEV AV LIVERPOOL, Hamburg, Newcastle og golf

Kevin Keegan ko fra trange kår og ble den store

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er lett å fortape seg i fotballnostalgi nå for tida. Det er så mye vill pengebruk og monkey business i moderne fotball at det frister mer å blåse av kampen og heller konsentrere seg om gamle helter fra den gangen gressmattene var gråsprengte og gebisset ble lagt igjen i garderoben.

Det engelske bokmarkedet gjør det heldigvis lett å dyrke denne interessen. Der borte har snart alle som en eller annen gang har snørt på seg fotballsko med skruknotter skrevet bok. Peter Marinello, Matthew Le Tissier, eller for den saks skyld Peter Crouch … lista over engelske fotballbiografier er like lang som et utspill fra Geir Karlsen.

Det er forresten synd det norske markedet ikke er like stort. Det er vel ikke bare jeg som hadde likt å lese (for ikke snakke om å utgi) biografiene til folk som Gabriel Høyland, Jan Kristian Fjærestad eller Viggo Sundmoen? Ok, ved nærmere ettertanke er det kanskje bare meg.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn