- Kongefeiring stopper Bieber-konsert

Hemmelig konsert på operataket avlyst.

Trøbbel: Det blir ingen konsert med Justin Bieber på Operataket neste uke. Her opptrer han i Carson, California tidligere denne måneden. Foto: Reuters/Mario Anzuoni
Trøbbel: Det blir ingen konsert med Justin Bieber på Operataket neste uke. Her opptrer han i Carson, California tidligere denne måneden. Foto: Reuters/Mario AnzuoniVis mer

Verdens kanskje aller største tenåringsidol for tiden, Justin Bieber, kommer for første gang til Norge i neste uke for å gjøre en tv-opptreden for et utvalgt publikum.

- Søknad avslått Samtidig har plateselskapet Universal jobbet i kulissene for å få til en konsert på operataket i Oslo den 30. mai.

«Vi har jobbet ekstremt hardt i kulissene for å få på plass en konsert med Justin på Operataket I Oslo, og hadde håpet å komme med noen skikkelig gode nyheter til dere i dag. Dessverre har vår søknad blitt avslått på grunn av prøver ifbm Kongeparets jubileumsfeiring på Operaen den 31. :( » skriver Universal på sine Facebook-sider i kveld.

- Prøver å finne alternativ De skriver at de vet hvor mange dedikerte Bieber-fans det er i Norge, og at de jobber døgnet rundt for å finne et annet lokale for konserten, men at det har vist seg vanskelig på så kort varsel.

« Vi holder dere oppdatert så snart vi vet noe mer! #Believe #NeverSayNever ?», avslutter Universal meldingen.