Kongelig Spice Girl

STOCKHOLM (Dagbladet/Expressen): Svenske prinsesse Madeleine lurte 10000 i Stockholm da hun kom dansende ut som Mel B i Spice Girls!

Det var under Stockholm Horse Show prinsessen og fire venninner dukket opp forkledd som det britiske popbandet.

Offisielt var ikke Madeleine til stede på showet. Egentlig skulle hun og mamma, dronning Silvia, komme inn under åpningen av showet i hest og vogn, men en time før showet kom meldingen om at Madeleine ikke kunne være med. Dermed kom dronningen alene.

Men under avslutningen av det store hesteshowet kom prinsessen - som en svært god kopi av «Scary Spice», Mel B. Etter danseshowet takket speakeren de fem som mimet etter Spice Girls. Jenta som imiterte Mel B, kalte han bare for «Madde» - som prinsessen blir kalt av sine venner. Men publikum tok ikke hintet.
To i den svenske landslagstroppen var også med. Rytterne Malin Baryard og Maria Gretzer var utkledt som henholdvis Geri og Emma.

- Jätteskoj! Publikum så ut til å digge Spice Girls, fortalte Malin «Baby Spice» Baryard.

Fjorårets store hesteshow i Sverige endte med at to jenter begynte å kaste klærne under Eva Dahlgrens «Jag klär mig naken». Så denne gang var publikum forberedt på alt - utenom det kongelige Spice-innslaget.

Spice Girls var - for ordens skyld - hjemme i England søndag, der de fikk stifte nærmere bekjentskap med Lene Nystrøm i Aqua.

«MADDE» LURTE ALLE: Prinsesse Madeleine (til høyre) lurte alle da hun danset utkledd som Mel B. i Spice Girls under avslutningen av Stockholm Horse Show.