Kongen av OL skal farge vinteren gul

Dagbladets OL-låt vekker oppsikt.

Kongen av OL, journalist Asle Hansen i Dagbladet, blir vi mer kjent med i tida som kommer.

Kongen ruler Den gulkledde korpulente og skjeggete karen utfordrer våre fremste idrettsstjerner. Og spørsmålet er:

Klarer han å kvalifisere seg til OL i Sotsji?

- Vi får se. Det er derfor jeg skal møte alle våre store stjerner, sier Kongen av OL.

Kjendisspekket video Låta «Gull», som ledsages av en ellevill video, ble sluppet for kort tid siden. Den er spekket av idrettsprofiler og OL-stjerner som Arne Scheie, Jon Herwig Carlsen, Liv Grete Skjelbreid Poirée, Odd-Bjørn Hjelmeset, Therese Johaug og Marit Bjørgen.

- Det er utrolig moro. Jeg begynner til og med å bli gjenkjent på gata - og det er stort for en skarve Dagblad-reporter, sier Asle «Kongen av OL» Hansen.

Han forteller også om at smårollinger i flere barnehager visstnok skal synge på låta. Den er blitt vist på TV2 og i en rekke aviser, og på Dagbladet.no, selvsagt - samtidig som «Gull» er blitt lagt ut på YouTube.

Helvete i trikot Låta Gull ble skrevet av Asle Hansen og kollega Øistein Monsen i jula, og deretter spilt inn - sammen med Agnete Johnsen, kjent fra bandet Black Sheeps og i «Stjernekamp» på NRK.

I videoen figurerer, foruten en rekke idrettskjendiser, Hank von Helvete - kledd i gul trikot, han også.

I tillegg til videoen og låta «Gull», blir Asle Hansen å se med en ny video på Dagbladet.no hver eneste dag under OL. Der kan vi se Kongen av OL utfordre våre største skilløpere på dere hjemmebane - nemlig i løypa.