Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beyoncé på Coachella:

Konserten «alle» snakker om fikk Sondre Lerche til å gråte

«Den beste konserten jeg har sett noensinne.»

HYLLET: Etter denne opptredenen på musikkfestivalen Coachella i California, har Beyoncé «druknet» i positivt omtale. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Denne helga «headlinet» Beyoncé gigantfestivalen Coachella, som er en svært så kjendistung begivenhet i USA.

Beyoncé toppet festivalplakaten i fjor, men da måtte superstjerna avlyse fordi hun var gravid med tvillinger.

Tvillingene er født, og Beyoncé er tilbake på scenen for fullt. Coachella-konserten omtales som «ikonisk» av NME. En annen musikkblekke, Rolling Stone, skriver at det var en festivalbegivenhet på høyde med Woodstock.

Se hele den omtalte konserten nederst i saken!

SØSTRE: Beyoncé fikk dansehjelp av artistsøstera Solange under årets Coachella-opptreden. I 2014 var det Beyoncé som dukket opp og danset under Solanges konsert på samme festival. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Beyoncé fikk dansehjelp av artistsøstera Solange under årets Coachella-opptreden. I 2014 var det Beyoncé som dukket opp og danset under Solanges konsert på samme festival. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etterlengtet reunion

På repertoaret sto betydelige hits som «Crazy In Love», «Formation», «Run The World» og «Single Ladies». Beyoncé delte også scene med flere personer som har vært viktige for henne.

Ektemann og rapstjerne Jay Z (48) holdt henne med selskap under samarbeidet «Déjà Vu», bare måneder etter at han innrømmet å ha vært utro.

Søstera Solange, som selv har en lovende artistkarriere, bidro med dansing under «Get Me Bodied».

Jubelen skal ha nådd nye høyder da hun brakte ut Kelly Rowland (37) og Michelle Williams (37) for en etterlengtet Destiny's Child-gjenforening.

GJENFORENING: Destiny's Child gjenoppsto da Beyoncé fikk sanghjelp av Michelle Williams og Kelly Rowland under Coachella. Foto: NTB scapix
GJENFORENING: Destiny's Child gjenoppsto da Beyoncé fikk sanghjelp av Michelle Williams og Kelly Rowland under Coachella. Foto: NTB scapix Vis mer

Publikum ble servert tre nostalgitunge slagere; «Lose My Breath», «Say My Name» og «Soldier». De tre ble også gjenforent under Beyoncés Superbowl-opptreden i 2013.

- Takk for at jeg fikk være den første svarte kvinnen til å headline Coachella, utbrøt superstjernen på scenen.

- Beste noensinne

Popartist Sondre Lerche (35) var én av dem som fikk bivåne det hele, og han ble tydelig beveget av konserten. «Jeg så den beste konserten jeg noensinne har sett», skriver han på Instagram.

«Det finnes ikke et mer talentfullt, ambisiøst og visjonært individ innen musikk i dag. Showet var så vilt, breialt og så mektig at jeg bli svimmel + at det var en «Destiny's Child»-gjenforening som fikk oss i tårer gjennom hele showet», utdyper bergenseren.

«Hadde aldri trodd at det skulle skje, men der sto jeg og sang med til «Lose My Breath» med tårer i øynene», fortsetter han.

Saken fortsetter nedenfor.

Rapstjernen Chance The Rapper (25) var en av dem som ytret sin mening om konserten på Twitter.

«Jeg så nettopp den beste konserten noensinne. @beyonce», skrev han på Twitter og fulgte opp:

«Jeg så det med mine egne øyne. Hun er den største underholderen som noensinne har levd og er dronningen av musikk.»

Questlove, trommeslager i The Roots, lar seg derimot begeistre av logistikken som ligger bak et show med «170 musikere på scenen».

«Å ledet det bandet ville ha gitt meg angst. Jeg tar av meg hatten, mann», skriver han på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Utelukker Norge

I sommer tar Beyoncé turen til både København og Stockholm sammen med ektemannen Jay Z. Oslo har foreløpig uteblitt på lista.

Det samme skjedde under hennes mye omtalte «Formation»-turné i 2016. Hun holdt sin siste konsert i Norge da hun besøkte Telenor Arena i 2013.

I 2015 var stjerneparet på besøk på Oslo-kontoret til strømmetjenesten Wimp, som i dag er kjent som Tidal.

Under kan du se hele den omtalte konserten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!