Kontroversielt forslag

Tom Cruise skal ha tilbudt Nicole Kidman penger for å gi opp karrieren sin.

I skandalene rundt skilsmissen mellom kjendisparet Nicole Kidman og Tom Cruise er det dukket opp nok et skandaløst rykte. Tom Cruise liker tydeligvis ikke at Nicole Kidman skal fortsette sin karriere etter ekteskapet deres og ønsker at hun skal være hjemme med deres to barn.

Tom Cruise skal ha irritert seg grønn over Nicole Kidmans kontakter og hennes mange mannlige venner. Cruise har visstnok kommet med et forsoningstilbud til Kidman om at han tar henne tilbake dersom hun gir opp både filmkarriere og mannlige venner.

Nicole Kidman kommenterer ryktet som har florert i tabloidpressen de siste dagene på denne måten og sier hun er irritert over at media gransker privatlivet hennes med lupe.

- Jeg forstår at folk er interessert i mitt liv - men det er mitt privatliv. Det er vanskelig å se på at livet ditt blir dratt ned i gjørma av aviser og tabloidpressen og det verste er at barna mine også får gjennomgå, sier Nicole Kidman til Sydney Morning Herald.

Hvem vet, kanskje vil Kidman heller være Fru Cruise enn filmstjerne?

Nicole Kidman er uansett forslag eller ikke, i Australia sammen med Ewan McGregor og reklamerer for sin nye film «Moulin Rouge», som skal åpne filmfestivalen i Cannes.