Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

KORK skal gjøre musikken hans enda vakrere

Antony & the Johnsons til Norge med symfoniorkester.

TIL NORGE:: Antony and the Johnsons kommer til Norge med Kringkastingsorkesteret i høst. Her fra en konsert på Operaen i 2009 Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
TIL NORGE:: Antony and the Johnsons kommer til Norge med Kringkastingsorkesteret i høst. Her fra en konsert på Operaen i 2009 Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet): Eksentrikeren Antony Heggary skapte seg for alvor et navn med sin vare og andogyne stemme på Antony and the Johnsons-albumet «I am a Bird Now» i 2005.

Nå gjør Antony et knippe Europa-konserter i høst, hvor Oslo og Trondheim er blant stoppestedene. Med seg på norgeskonsertene kommer han til å ha Kringskastingsorkesteret, KORK.

- For KORK er det alltid en glede å jobbe med artister som gir publikum gode melodier og store opplevelser. Antony and the Johnsons er definitivt en slik artist, og vi gleder oss stort, sier Rolf Lennart Stensø, orkestersjef i KORK, i en pressemelding.

Konserten i Oslo Spektrum går den 11. oktober, mens konserten i Dødens dal i Trondheim under UKA blir holdt den 8. oktober.

Siden Antony slo gjennom har gamle og unge, homser og streite, omfavnet artisten som sier han flyttet til New York for å være nære de som er samme kjøtt og blod som han selv: «De prostituerte, transvestittene, performanceartistene, de narkomane og uteliggerne - de som har gjort meg til den jeg er».

Billettsalget starter i morgen.

Kringkastingsorkesteret opptrådte også med Dimmu Borgir den 28. mai i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media