KORK skal gjøre musikken hans enda vakrere

Antony & the Johnsons til Norge med symfoniorkester.

TIL NORGE:: Antony and the Johnsons kommer til Norge med Kringkastingsorkesteret i høst. Her fra en konsert på Operaen i 2009 Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
TIL NORGE:: Antony and the Johnsons kommer til Norge med Kringkastingsorkesteret i høst. Her fra en konsert på Operaen i 2009 Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eksentrikeren Antony Heggary skapte seg for alvor et navn med sin vare og andogyne stemme på Antony and the Johnsons-albumet «I am a Bird Now» i 2005.

Nå gjør Antony et knippe Europa-konserter i høst, hvor Oslo og Trondheim er blant stoppestedene. Med seg på norgeskonsertene kommer han til å ha Kringskastingsorkesteret, KORK.

- For KORK er det alltid en glede å jobbe med artister som gir publikum gode melodier og store opplevelser. Antony and the Johnsons er definitivt en slik artist, og vi gleder oss stort, sier Rolf Lennart Stensø, orkestersjef i KORK, i en pressemelding.

Konserten i Oslo Spektrum går den 11. oktober, mens konserten i Dødens dal i Trondheim under UKA blir holdt den 8. oktober.

Siden Antony slo gjennom har gamle og unge, homser og streite, omfavnet artisten som sier han flyttet til New York for å være nære de som er samme kjøtt og blod som han selv: «De prostituerte, transvestittene, performanceartistene, de narkomane og uteliggerne - de som har gjort meg til den jeg er».

Billettsalget starter i morgen.

Kringkastingsorkesteret opptrådte også med Dimmu Borgir den 28. mai i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer