Korn lydlegger skytespill

Lager låt til «Haze».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Svært mange av dagens skytespill vet å bruke heftig, hardtslående musikk som følgesvenn til actionsekvensene.

Også i det kommende PlayStation 3-spillet «Haze» vil Ubisoft sørge for at lydteppet blir like brutalt som skytingen: De har like godt leid inn hardrockbandet Korn til spille inn en låt for spillet.

Sangen Korn har laget er enkelt og greit titulert det samme som spillet, «Haze», og vil slippes som en singel på onlinebaserte musikkbutikker. Sangen vil også bli sendt til radiostasjoner og bli spilt på tv i november, samtidig som spillet slippes.

- Spill er for meg en religion, og «Haze» er the shit, sier bandets Jonathan Davis i en pressemelding.

- Jeg var nødt til å komme opp med en låt som kan gi samme type rush som jeg får fra spillet, og jeg tror virkelig at vi klarte det, sier Davis videre.

Dette er første steg i en strategi Ubisoft vil følge om å knytte tettere kontakt med forskjellige profiler i musikkbransjen.

- Samarbeidet med Korn er originalt i spillbransjen, ettersom sangen vil slippes som en vanlig singel - og ikke som noe som bare følger med spillet. Det viser hva som mulig at synergier mellom musikk og dataspill, som ofte deler samme målgruppe, uttaler Christian Salomon i Ubisoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer