Korrupsjonstiltalte Eirik Jensen om de beintøffe åra: - Livsgleden forsvant

Den tidligere polititoppen Eirik Jensen forteller at de siste åra har vært så harde at han har vurdert om livet var verdt å leve.

OSLOROMAN: Eirik Jensen  slipper sin første krimroman. I boka bruker den tidligere politioppen egne erfaringer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
OSLOROMAN: Eirik Jensen slipper sin første krimroman. I boka bruker den tidligere politioppen egne erfaringer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil kalle det en trykkventil for meg. Jeg har mer eller mindre ufrivillig blitt en del av mediebildet, og det har vært skikkelig tøft. Arbeidet med boka er blitt en måte å balansere hodet på, sier Eirik Jensen.

Dagbladet møter den tidligere polititoppen i lokalene til Kagge forlag. Han lever med konstante trusler mot seg, og dette er et av få steder han for tida føler seg trygg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer