Korrupt politimann i nye GTA

Samuel L. Jackson.

(Dagbladet.no): Etterlengtede Grand Theft Auto: San Andreas er i butikkene i USA. Her i Norge må vi vente til fredag, men i ventetiden kan vi kose oss med stadig nye detaljer rundt en av høstens store spillnyheter.

Blant annet er lista over de som gir stemme til spillkarakterene blitt kjent. Samuel L. Jackson spiller den korrupte politimannen Frank Tenpenny.

Andre kjente navn på lista er Ice-T og Peter Fonda. Du kan se enda flere navn hos IMDb.com.

Samuel L. Jacksons karakter Frank Tenpenny og hans partner Eddie Pulaski, som spilles av Chris Penn, robber vår helt Carl «CJ» Johnson i starten av spillet. I tillegg gir de ham skylda for drapet på en politimann og dumper ham midt i fiendtlig gjengterritorium.

Deretter tar det av, skriver ign.com i sin anmeldelse av spillet. Anmelderen sier dette er det beste spillet han har spilt på PlayStation 2, og gir 9,9 av 10 mulige poeng.

Du kan også lese en anmeldelse hos GameSpot.com. Nettstedet gir 9,6 av 10 poeng, og anmelderen mener San Andreas er det beste spillet i Grand Theft Auto-serien. Et kvalitetsstempel i seg selv.

BAD COP:</B> Ser du for deg denne mannen som korrupt politimann? Det gjør vi også. I Grand Theft Auto kan du riktignok ikke se, men høre Samuel L. Jackson som politimannen Frank Tenpenny.