Kortet tar en pause

Vi beklager at bildet ble postet og forstår at innholdet var upassende.

KORT PÅ TUR: Nordeas ibnstagram-konto inneholdt blant annet dette bildet av nordeakortet på oktoberfest.  Foto: Instagram/Nordea
KORT PÅ TUR: Nordeas ibnstagram-konto inneholdt blant annet dette bildet av nordeakortet på oktoberfest. Foto: Instagram/NordeaVis mer
Meninger

I et forsøk på å tenke nytt og bruke humor i en ny mediekanal, har vi publisert innhold som vi ikke kan stå inne for.

Vår Instagram-konto @NordeaNorge «korttenkt» ble derfor nettopp det - kort tenkt.

På bakgrunn av kommentarer i helga og kronikken til masterstudent Julie Nordtømme, har vi valgt å ta en pause fra historien om den 23 år gamle «studenten» som bruker bankkortet på reise og i hverdagen. Bildet fra Oktoberfestival i helga ble slettet etter få minutter på Instagram, men var der lenge nok til å skape reaksjoner.

Vi beklager at bildet ble postet. Vi forstår at innholdet var upassende, og det er heller ikke slik vi ønsker å framstå som bank og samfunnsaktør. I de nye kanalene publiseres innhold i øyeblikket. Det gir ofte spennende debatter, morsomme situasjoner og gode innspill, men kan også bli feil.

Det ble det denne gangen. Derfor har vi valgt og også slette noen flere av bildene på Instagram-kontoen og blitt enige om å avvente og se i hvilken form vi eventuelt skal ta dette videre.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.