Kræsjlanding for Leo

Leonardo di Caprio har problemer med dobbeltbooking.

Det har blitt krøll på timekalenderen til «Titanic»-stjernen Leonardo di Caprio. Han må foreløpig trekke seg fra sitt neste prosjekt «Catch Me If You Can».

Han befinner seg i Italia hvor han filmer «The Gangs of New York», for Martin Scorsese. Nå viser det seg at filmingen av «Gangs» går over den avsatte tiden.

Neste film på Leonardos timeplan er «Catch Me If You Can». Filmen er basert på bestselgeren om den yngste spionen som noensinne har vært ettersøkt av FBI.

DreamWorks, som står bak «Catch Me If You Can» håper likevel at Leonardo blir ledig slik at de kan få startet filmene før skuespillerstreiken neste sommer. De er ikke villig til å gi opp prosjektet, men det kan i verstefall bli utsatt på ubestemt tid.

Det har vært mye bråk på settet til «The Gangs of New York». En av årsakene til forsinkelsene er kanskje Leonardo selv. Han har gjort Roma utrygg sammen med sin kjæreste, modellen Giselle. Scorseses tålmodighet sprakk til slutt, og siden har den godeste di Caprio blitt holdt i ørene av den strenge regissøren.

BRÅK: Leo har vært på fylla i Roma.