Kraftig nedgang i boligsalget

«Kjøpefesten er nok over, ja. Og snart kommer de som har kjøpt over evne til å spise grøt og betale renter til banken. Uansett hvordan man snur og vender på det, er det den enkelte som har ansvar for det man låner. Noen har åpenbart ikke forstått hvor mye dyrere et for stort lån ville bli den dagen renten beveget seg fra rekordlav til «normal». De vet det nok nå ...

Mr. Mac

«Grøt og renter er undervurdert.

Clor. O. Form«For min del er alt bare glede. Nå kan jeg endelig surfe på ryggen av gjeldsslaver! Man bør bare vente litt til, og så gjøre et godt boligkupp.

Filmviteren«Nedgangen skyldes at mange boligeiere (og meklere) ikke fatter at de ikke får hva de ønsker nå. Her jeg bor, har flere trukket salget tilbake nettopp fordi budene ikke falt i smak. Andre har boligene liggende ute i månedsvis, men ingen gir bud fordi taksten er satt for høyt. En huseier slo av over en halv million, men heller ikke det hjalp. Ingen bud.

Joff«Eiendomsmeklere – roten til alt ondt i boligmarkedet.

Jougas«Journalistene har selv skapt de dårlige tidene! Det er et faktum!

Tor«30–40% prisstigning siden 2004 og det er din skyld! Når prisene eksploderer, er det faktisk ingen andre å skylde på enn de som faktisk la inn budet. Altså deg! Når du nå oppdager at du har for mye gjeld, er det heller ingen andre å skylde på enn deg selv! Kjipt, men sant!

Nadreas