Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kråkene er i byen

Crowtown, trioen fra Kråkstad, går mot akustisk vinter i kveld. Harmonier og countrypop skal varme deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Slettes ingen kråker, lød dommen fra Dagbladet da Crowtown opptrådte på Norwegian Wood i sommer. Anmelderen var fornøyd med hvordan bandet hadde vokst:

- Trolig var gruppa litt for ivrig etter å komme på cd, men med en del konserter i ryggen begynner de nå å finne sin form. Det virker rett og slett som om trioen fra Kråkstad har gått i seg selv, og i hvert fall bestemt seg for å gi litt mer jernet på scenen.

Stykker du opp Crowtown finner du Remi, Richard og Bjøro Hjemmen, tre brødre fra Kråkstad. Det hele startet da Remi spurte brødrene om hjelp til en demo, plateselskapet BMG likte det de hørte, underskriftene ble ordnet og snart var albumet «Crowtown» ute i hyllene. Fra skiva ble «Mary & Me» og «About You» jevnlig spilt på radioen. Men resten av skiva skuffet som sagt Dagbladets anmelder som kastet en treer:

- Du har sikkert hørt «Mary & Me» og «About You» på radioen. Problemet med debutplata er at det bare er disse to låtene og åpningssporet, coverlåta «I\'m In», som huskes.

I kveld entrer brødrene scenen på Smuget. Anledningen er Akustistisk vinter, spesiell gjest er tidligere Somebody\'s Darlings Liz Tove Vespestad.

Hele Norges coronakart