Krangel blant «Idol»-dommerne

Årets «Idol»-jury havnet flere ganger i tottene på hver-andre. Det ble en hard kamp mellom musikkjournalistene og produsentene om hvem som skulle gå videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld åpner årets «Idol»-sesong med høydepunktene fra tidligere runder og glimt fra alle høstens auditionbyer. At det er seerne som nå tar over jobben til dommerne Amund Bjørklund, Tor Milde, Hans Olav Grøttheim og Tone-Lise Skagefoss, vekker en smule lettelse i juryen. For de legger ikke skjul på at de var sterkt uenige i synet på flere av de unge håpefulle deltakerne i de innledende rundene. Til tider var temperaturen i panelet på kokepunktet.

-  Når Amund sier at det er det beste han har hørt til en sanger som jeg synes leverer det verste jeg har hørt, så blir jeg sjokkert, sier Tor Milde. Det var ført og fremst musikkjournalistene Milde og Skagefoss som sto mot produsentene Bjørklund og Grøttheim.

-  Vi ble ganske irritert på de to andre både jeg og Tor, sier juryformann Skagefoss.

-  Helt gærne

Med nærmere 8 000 påmeldte var fjorårets innledende «Idol»-runde den største noensinne. Fra auditionene i Kristiansand, Stavanger, Tromsø, Bodø, Molde, Trondheim og Oslo plukket juryen ut 100 deltakere som fikk være med til runden i Sandvika utenfor Oslo. Der ble halvparten skrelt bort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer