Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Krangler for åpen skjerm

Einar Førde og Kåre Valebrokk er uenig om det meste når det gjelder TV. I kveld krangler de for åpen scene.

Vil ta grep

Connie Barr i TV2s «Magasinet» har brukt hele uka til å få kamphanene til å møtes i ringen. Seint i går ettermiddag lyktes hun. Men det skjedde først etter at Kåre Valebrokk hadde sagt ja til å stille opp som NRKs lørdagsgjest. Han må flys ens ærend fra sin hytteweekend i Kristiansand tilbake til Oslo for å rekke TV-sendingene.

Dermed ble Einar Førde, som skulle være alenepappa for sine to tvillinger, tvunget ut på barnevaktmarkedet. Jakten gikk bra og dermed barker Førde og Valebrokk sammen midt i beste lørdagssendetid.

Bråket i TV2 og NRK, lederflukten, kjendiskrangling og spådommer om framtidas TV blir innholdet.

- Dette gleder jeg meg til, sier programleder Connie Barr, som innrømmer at hun trolig får et problem under sending:

- Jeg kommer neppe til orde underveis, sier hun til Dagbladet.

En ting vil neppe komme fram i programmet. Nemlig sannheten om at Valebrokk og Førde egentlig er svært gode venner. Vennskapet kommer oftest til uttrykk ved at de to bruker enhver anledning til å gi hverandre verbale spark - helst i all offentlighet.

TV2 «Magasinet» i kveld kl 19.45.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling