Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Krangler med politiet

TV3 og politistudentene krangler om hvor mye studentene skal få i kompensasjon for å sitte og ta imot tips i programmet «Etterlyst».

Det kan bli tomt i studio bak programleder Per Henrik Stenstrøm under kveldens sending.

Studentene fikk ingen ting for å stille opp i fjor høst, men har foran sendestart i år fremmet krav om en kompensasjon. Det kom overraskende på TV3, som likevel har gått med på å betale 50 000 kroner i gave til studentkassa.

Krav: 150 000

- Kravet er nå oppe i 150 000 kroner. Det har vi ikke budsjett til sier Malin Kvist, produsent i «Etterlyst». Dette beløpet benektes av studentrådsleder Jan Martin Skoglund ved Politihøgskolen.

Han bekrefter at studentene har fått tilbud om 50 000 kroner, men vil ikke kommentere hvor stort kravet er. Han sier videre at deres tilstedeværelse i kveld er avhengig av at det oppnås enighet med TV3.

- Vår deltakelse har vært et opplegg i forbindelse med skolen på grunn av læringseffekten, men det er begrenset hvor lenge det er interessant. Så lenge dette foregår på fritida må vi ta oss betalt for jobben, sier Skoglund.

- Misforståelse

Malin Kvist forstår politistudentenes situasjon, og velger å tro at det hele er en misforståelse. Da hun produserte «Etterlyst» i Sverige var penger aldri noe tema, i og med at politiet kunne dra nytte av tipsene.

- De har gjort en bra jobb i høst, og jeg håper virkelig at jeg får se dem i studio. Program blir det uansett. Det skylder vi seerne som tipser oss, sier Kvist.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media