Krangler om Bieber-regning på 750 000 kroner

Petter Stordalen og plateselskapet Universal i økonomisk klinsj.

SKULLE SPONSES AV STORDALEN: Da Justin Bieber besøkte Norge i mai, skal Petter Stordalen ha vært villig til å sponse begivenheten med 750 000 kroner. Det har imidlertid endt i uenighet mellom de to partene. Foto: Stella Pictures
SKULLE SPONSES AV STORDALEN: Da Justin Bieber besøkte Norge i mai, skal Petter Stordalen ha vært villig til å sponse begivenheten med 750 000 kroner. Det har imidlertid endt i uenighet mellom de to partene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge Dagens Næringsliv er hotellinvestor Petter Stordalen og plateselskapet Universal uenige om uoppgjorte regninger etter superstjerna Justin Biebers (18) norgesbesøk i slutten av mai.

Mens Universal var den kaotiske begivenhetens arrangør, skal Stordalen ha sagt at han ville sponse eventet med 750 000 kroner mot at Bieber og hans følge skulle innkvarteres på et av hans Choice-hoteller under Oslo-oppholdet skriver avisa.

Nå er partene uenige om regninga på 750 000 kroner.

- Urealistiske krav Riktig nok bodde Bieber på Stordalens hotell, Clarion Hotel Royal Christiania, den tiden han var i Norge.

Men Universal skal etter hvert ha reagert på at Stordalens rådgiver, Magnus Rønningen, stilte «urealistiske krav», som at Stordalen selv skulle transportere ungpikeidolet fra Gardermoen og til hotellet i sin Ferrari.

På konsertdagen 30. mai var det også planlagt en pressekonferanse der blant annet Bieber og Stordalen skulle være til stede. Der skulle Bieber rose hotellgründeren og takke for husly, skriver DN i dag.

Samtidig som pressekonferansen skulle foregå på Stordalens hotell i Østbanehallen, herjet flere tusener av hysteriske «beliebers».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer