Krangler om datteren

Alec Baldwin og Kim Basinger beskylder hverandre for å ha psykiske problemer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bakgrunnen for den opprivende krangelen mellom det tidligere skuespillerekteparet er kampen om datteren Ireland (10). Alec Baldwin ønsker mer tid sammen med datteren, og beskylder eks-kona for å farge datterens syn på ham.

Saken var oppe i retten i dag, melder nyhetsbyrået AP.

I rettspapirene hevder Alec Baldwin at Kim Basinger «har en sykelig trang» til å snu datteren mot ham, og han ber derfor om at eks-kona utredes av psykolog.

Kim Basinger på sin side hevder gjennom advokaten at det er Alec Baldwin som er problemet.

- Vi mener at han har alvorlige personlige problemer. Og Baldwins advokater ser ut til å være mer opptatt av å slenge dritt om Kim enn å fokusere på hovedsaken, nemlig datteren hans, sier Kim Basingers advokat, Neal Hersh.

Dagens rettsmøte er ikke det første i rekken, og handlet om hvorvidt Alec Baldwin skal få ekstra telefontid og ei ekstra helg sammen med datteren fordi en av helgene deres sammen forsvant i rettshøringer.

Dommeren så ingen grunn til å endre farens besøksordning, og tok heller ikke stilling til beskyldningene om psykiske problemer.

Skuerspillerparet Baldwin/Basinger giftet seg i 1993, og ble lenge ansett som et av de virkelig lykkelige ekteparene i Hollywood. Men i 2000 ble paret separert, og skilt to år seinere. Årsaken skal ha vært uoverkommelige uenigheter.

Og i dag er det tydeligvis ikke mye lykke igjen å spore...

13. desember skal det tidligere ekteparet tilbake i retten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer