Krangler om datteren

Alec Baldwin og Kim Basinger beskylder hverandre for å ha psykiske problemer.

Bakgrunnen for den opprivende krangelen mellom det tidligere skuespillerekteparet er kampen om datteren Ireland (10). Alec Baldwin ønsker mer tid sammen med datteren, og beskylder eks-kona for å farge datterens syn på ham.

Saken var oppe i retten i dag, melder nyhetsbyrået AP.

I rettspapirene hevder Alec Baldwin at Kim Basinger «har en sykelig trang» til å snu datteren mot ham, og han ber derfor om at eks-kona utredes av psykolog.

Kim Basinger på sin side hevder gjennom advokaten at det er Alec Baldwin som er problemet.

- Vi mener at han har alvorlige personlige problemer. Og Baldwins advokater ser ut til å være mer opptatt av å slenge dritt om Kim enn å fokusere på hovedsaken, nemlig datteren hans, sier Kim Basingers advokat, Neal Hersh.

Dagens rettsmøte er ikke det første i rekken, og handlet om hvorvidt Alec Baldwin skal få ekstra telefontid og ei ekstra helg sammen med datteren fordi en av helgene deres sammen forsvant i rettshøringer.

Dommeren så ingen grunn til å endre farens besøksordning, og tok heller ikke stilling til beskyldningene om psykiske problemer.

Skuerspillerparet Baldwin/Basinger giftet seg i 1993, og ble lenge ansett som et av de virkelig lykkelige ekteparene i Hollywood. Men i 2000 ble paret separert, og skilt to år seinere. Årsaken skal ha vært uoverkommelige uenigheter.

Og i dag er det tydeligvis ikke mye lykke igjen å spore...

13. desember skal det tidligere ekteparet tilbake i retten.