Krangler om Vamp-avgang

Vidar Johnsen er ikke lenger vokalist i Vamp.

(Dagbladet.no): I dag skriver Haugesunds Avis at Vidar Johnsen ikke lenger er aktuell som vokalist i Vamp.

Nå krangler Johnsen og felespiller Øyvind Staveland om hvordan avgangen egentlig foregikk. Staveland bekrefter over avisa at det er «uaktuelt å fortsette samarbeidet med Vidar Johansen».

- Vidar Johnsen sa opp i en e-post til meg og flere andre i Vamp, sier Staveland til Haugesunds Avis.

Vokalist siden 1999

Vidar Johnsen hevder på sin side at han fikk vite om oppsigelsen fra journalisten i avisa.

- Det er kjipt å høre det fra deg, sier han til journalisten.

Johnsen har vært vokalist i Vamp siden 1999. Han bekrefter overfor Haugesunds Avis at han sendte en e-post i slutten av oktober, men at den ikke var ment som en avskjedssøknad.

Solopptredener

Fra lykkeligere Vamp-dager. Fv: Øyvind Staveland, Vidar Johnsen, Torbjørn Økland. Med prisen: Carl Øyvind Apeland. Foto: Eirik Helland Urke
Fra lykkeligere Vamp-dager. Fv: Øyvind Staveland, Vidar Johnsen, Torbjørn Økland. Med prisen: Carl Øyvind Apeland. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- Men det var mer i fortvilelse over ikke å få snakke med folk i Vamp ordentlig. Jeg regnet med at de forsto det og at det ikke var en ordentlig oppsigelse, sier han.

Staveland sier at Vamp også er misfornøyd over at Johnsen har hatt soloopptredener med Vamp-låter. Johnsen hevder han bare har spilt Vamp-låter han selv har skrevet.

Ifølge Haugesunds Avis er Vamp i gang med å lage en ny plate, men har ikke avklart hva de skal gjøre angående ny vokalist.

Spellemann

Vamp hadde i fjor stor suksess sammen med Kringkastingsorkesteret og fikk Årets Spellemann i januar.

Det lyktes ikke Dagbladet.no å komme i kontakt med Vidar Johnsen eller Øyvind Staveland i dag.